ISO 27001
certified

Het belang van de implementatie van ISO 27001 voor verbeterde informatiebeveiliging en compliance

Deze certificering demonstreert onze inzet voor informatiebeveiliging en bevestigt dat Faceworks effectieve best practices heeft geïntegreerd om gevoelige informatie te beschermen.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiligingsbeheer die een systematische aanpak biedt voor het beheren en beschermen van gevoelige informatie zoals financiële, persoonlijke en/of andere vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Door deze certificering te behalen hebben wij als Faceworks aangetoond dat het robuuste beveiligingscontroles en een uitgebreid beveiligingsbeheersysteem heeft geïmplementeerd om bescherming te bieden tegen bedreigingen en om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatiemiddelen te waarborgen.

In een tijd waarin het aantal datalekken en cyberaanvallen toeneemt, is de urgentie van informatiebeveiliging nog nooit zo groot geweest. De ISO 27001-certificering geeft onze klanten, partners en belanghebbenden de zekerheid dat we serieus werk maken van informatiebeveiliging en actief stappen blijven ondernemen om informatie veilig te houden.

Verbeterde informatiebeveiliging
Door de richtlijnen van ISO 27001 te volgen, kunnen we zorgen voor een veilige behandeling en opslag van gevoelige informatie. Dit helpt datalekken en andere beveiligingsincidenten te voorkomen.
Verbeterd risicobeheer
ISO 27001 vereist dat we regelmatig risicobeoordelingen uitvoeren en controles implementeren om geïdentificeerde risico's te beperken. Dit helpt ons potentiële beveiligingsbedreigingen voor te blijven.
Toegenomen klantvertrouwen
Door blijk te geven van toewijding aan informatiebeveiliging, kunnen we het klantvertrouwen vergroten en het risico op datalekken verminderen. Dit is met name van belang voor organisaties die met gevoelige informatie omgaan, zoals financiële instellingen of zorgaanbieders.
Naleving van regelgeving
Veel industrieën hebben regelgeving die organisaties verplicht informatiebeveiligingsbeheersystemen te implementeren. ISO 27001 helpt ons om aan deze eisen te voldoen.

Concluderend: het gebruik van ISO 27001 helpt ons onze informatiebeveiligingspraktijken te verbeteren, het vertrouwen van onze klanten te vergroten, te voldoen aan regelgeving en potentiële beveiligingsbedreigingen voor te blijven. Dit helpt ons het risico op datalekken en andere beveiligingsincidenten te verkleinen en uiteindelijk gevoelige informatie te beschermen. Bekijk ons certificaat

Sluiten