Over Faceworks

Faceworks is een fullservice digital agency, met de nadruk op digital. We bouwen web-based systemen die ervoor zorgen dat je bedrijfsproces automatisch en soepel loopt. Hiervoor combineren we zelfontwikkelde software met bestaande systemen. Onze klanten vinden dit een fijne manier van werken, want zo hebben ze altijd de nieuwste techniek tot hun beschikking.

We zijn een open organisatie waarin ervaren IT-professionals en business developers in co-creatie met klanten samenwerken aan future-proof digitale oplossingen. Met een langetermijn visie en korte ontwikkelsprints bouwen we vandaag de online systemen die je morgen nodig hebt.

Bij Faceworks denken we niet in tickets en licenties. We zijn gek op puzzelen en hebben geen rust totdat we de beste oplossing voor je hebben bedacht. Een oplossing die altijd bestaat uit bewezen innovatieve technologie. Doordat we elke dag met jouw onderneming bezig zijn, voelen we de verantwoordelijkheid over je processen. Je kunt ons zien als het digitale hart van je bedrijf.

Op het gebied van digital, UX/UI-design en veiligheid doen we mee op topniveau. De organisatie van Faceworks is volledig ingericht op basis van de AVG-eisen. We leveren onze klanten exclusieve hosting op het hoogste security level. Verder werken we nauw samen met third parties om verschillende expertises te combineren tot maatwerk-oplossingen.

We begonnen bijna 25 jaar geleden als pioniers met websites bouwen. Inmiddels is Faceworks uitgegroeid tot een digital agency dat complexe online systemen bouwt. En eigenlijk is dat pionieren nooit echt overgegaan. Er is nog steeds zoveel te ontdekken op digitaal gebied. Bedrijven zijn volledig afhankelijk van techniek geworden en de behoefte aan slimme IT-oplossingen neemt alleen maar toe.

Visie

Een efficiënt geautomatiseerd bedrijfsproces levert flinke besparingen op. Het moet altijd up and running zijn en zich aanpassen aan jouw specifieke bedrijfssituatie. Of het nou om voorraadbeheer, dealercommunicatie, e-commerce of contentmanagement gaat. En het moet meegaan met veranderingen zoals nieuwe wetgeving, fusies, uitbreiding of productdifferentiatie.

Techniek moet zich aan bedrijven aanpassen, niet andersom. Vanuit die gedachte werken we samen met je. Dat houdt ook in, dat we je business goed moeten begrijpen voordat we iets voor je gaan doen. En als we je eenmaal kennen, dan kunnen we dagelijks snel schakelen over digitale oplossingen die jouw bedrijf verderhelpen.

Sluiten