Wie we zijn

Faceworks is een internetbureau dat websites, apps, webshops en digitale nieuwsbrieven bouwt. Tevens gespecialiseerd in SEO en effectieve online communicatie.

Een hecht team met grote ambities

Faceworks is een internetbureau gespecialiseerd in effectieve online communicatie. Met ons hechte team van professionals werken we samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen. Wij luisteren, denken mee, zeggen wat we doen en doen wat we beloven.

 

Van complexe websites tot creatieve online campagnes; als het online is, kunnen wij het maken. Wij ontwerpen, programmeren, implementeren en onderhouden alle denkbare webtoepassingen. Zoals bijvoorbeeld innovatieve websites, apps, webshops en digitale nieuwsbrieven. Voor desktop, tablet en mobiel. Gebruiksvriendelijk en vindbaar.

 

Ons werk is onze passie, sinds 1999. Daarbij zijn ambitie, loyaliteit, flexibiliteit en daadkracht onze kernwaarden. Hiermee realiseren we online successen voor onze klanten. Ons klantenbestand is heel divers. Wij werken voor grote organisaties als BMW, Rabobank, Center Parcs en Philips. Maar ook voor het midden- en kleinbedrijf en voor zzp’ers.

 

Wilt u kennis maken ons team? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Gouda.

 

Neem contact op

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer