Webshops

Met actuele kennis ontwikkelt Faceworks webshops waarmee u een vliegende start kunt maken.

Veilig uw product verkopen via internet

De webshop is een krachtig verkoopkanaal. Het gaat erom dat de bezoekers bij u bestellen en weer terugkomen. Dus moet uw webshop zoveel mogelijk lijken op een winkel met een uitnodigende etalage en attente medewerkers.

 

Flexibele betaalprocessen

De achterliggende technologie en de logica hebben zich al veelvuldig bewezen. Met actuele kennis ontwikkelt Faceworks webshops waarmee u een vliegende start kunt maken. Met flexibele betaalprocessen waarmee u altijd kunt inspelen op de marktomstandigheden van het moment. Bijvoorbeeld als prijzen afhankelijk zijn van gewicht of volume. Of met tijdelijke aanbiedingen, acties of leveringen in het buitenland. Uw webshop is volledig volgens uw wensen te implementeren. \

 

Voldoen aan eisen

Uw webshop zal voldoen aan alle eisen. Zoals een veilige SSL checkout, keurmerken, btw-berekeningen en de juiste betaalmethodes, zoals iDeal.

 

Backorder systeem op maat

Maar ook maken we graag het backorder systeem volledig op maat, waaronder statistieken, order management, kortingscodes en relatiebeheer. U krijgt bij ons een professionele webshop met een eigen identiteit die na oplevering kostenvrij is (geen huurkosten).

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer