Zoekmachine adverteren (SEA)

Faceworks kan u ondersteunen bij uw SEA-activiteiten of kan alles rondom SEA uit handen nemen.

Betaalde vindbaarheid

SEA staat voor search engine advertising, ook wel zoekmachine adverteren. U kent waarschijnlijk wel de kolommen met advertenties. Ze staan bovenaan of aan de zijkant van een pagina in Google wanneer u naar iets zoekt.

SEA is dus eigenlijk een advertentie bij een zoekmachine plaatsen, zoals u een advertentie in het lokale weekblad plaatst. Google noemt dit de Google Adwords. Hiervoor betaalt u een bepaald bedrag. Ook hier moet u rekening houden met de tekst die in de advertentie staat, op welke zoekwoorden de advertentie gebaseerd is, enzovoorts. Met advertenties boven en naast de gewone zoekresultaten bent u altijd vindbaar.

 

Mogelijkheden Google Adwords

U kunt via Adwords op verschillende manieren adverteren. Het is mogelijk om in de zoekresultaten van Google te adverteren en u kunt via het Display-netwerk adverteren. Dit houdt in dat uw advertenties op duizenden websites te zien zijn. Verkoopt u auto’s, dan wordt uw advertentie getoond op webpagina’s die over auto’s gaan. U bereikt zo zeer gericht de doelgroep en vergroot hiermee de kans dat iemand uw website bezoekt en bijvoorbeeld een product koopt.

 

Voordelen van Google AdWords

  • Uw advertenties worden alleen getoond aan relevante bezoekers.
  • U betaalt alleen als er op uw advertenties geklikt wordt.
  • U bepaalt in welke plaatsen, provincies of landen u advertenties vertoond worden.
  • U bepaalt op welke dagen en tijden uw advertenties vertoond worden.
  • U heeft volledig inzicht in de kosten en bepaalt zelf uw budget.

SEA-ondersteuning door Faceworks

Faceworks beschikt over de benodigde ervaring om nieuwe SEA-campagnes op te zetten en te verbeteren. Wij kunnen u ondersteunen bij uw SEA-activiteiten of , indien gewenst, alles rondom SEA uit handen nemen. Met als doel: maximaal resultaat uit de advertentiecampagne halen.

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer