Ontwerp

Faceworks ontwerpt online en offline communicatiemiddelen waarmee u klanten vasthoudt en nieuwe klanten vindt. Zoals websites, apps, nieuwsbrieven, logo’s en huisstijlen.

Online en offline communicatiemiddelen

Faceworks ontwerpt online en offline communicatiemiddelen waarmee u klanten vasthoudt en nieuwe klanten vindt. Zoals websites, apps, nieuwsbrieven, logo’s en huisstijlen. Onze concepten en ontwerpen stellen de gebruiker centraal. Bij alles wat we doen, vragen we ons af hoe het beter en eenvoudiger kan.

 

Inhoud en functie

Wat staat er precies op de schermen en hoe werkt het? Dat is de basis van het ontwerp. Daarbij houden we op basis van de doelstellingen scherp in de gaten of en waarom iets nodig is. We laten zien hoe de interactie tussen de gebruiker en de toepassing gaat verlopen. Dit is de start van een effectieve en gebruikersvriendelijke online omgeving.

 

Visueel ontwerp

Het visuele ontwerp geeft uw website of applicatie een gezicht. Gebruikersvriendelijkheid is daarbij van cruciaal belang. In veel gevallen betekent dit dat we direct responsive design inzetten. Op die manier bedient u uw bezoekers niet alleen via de laptop of desktop computer, maar ook via tablet en smartphone.

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer