Nieuwsbrieven

Faceworks is uw ervaren partner bij het maken en verzenden van effectieve nieuwsbrieven. U kunt dit zelf te doen met een eigen programma of met een programma van Faceworks.

De digitale nieuwsbrief is nog steeds één van de meest effectieve middelen van klantenbinding en –werving. Een goede digitale nieuwsbrief prikkelt de nieuwsgierigheid van de lezer en zorgt daarmee voor bezoek aan uw website. Daarbij is het mogelijk de ontvanger van uw nieuwsbrief precies naar de pagina te leiden waar de gevraagde informatie is te vinden.

Faceworks is uw ervaren partner bij het maken en verzenden van effectieve nieuwsbrieven. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen met een eigen programma of met een programma van Faceworks.

 

Abonneren via website

Tijdens de nieuwsbrief ontwikkeling kunnen wij de nieuwsbrief functionaliteit ook op uw website implementeren. Door deze implementatie worden nieuwe inschrijvingen via de website automatisch in de nieuwsbrief database opgenomen. Wij zorgen ervoor dat iedere nieuwsbrief ook een mogelijkheid biedt voor eenvoudige afmelding.

 

 

Meetbaar resultaat

Het resultaat van digitale nieuwsbrieven is goed meetbaar. In de rapportages ziet u hoeveel ontvangers uw nieuwsbrief openen en doorklikken naar uw site.

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer