E-mailmarketing

Faceworks helpt u om e-mail, al dan niet geautomatiseerd, in te zetten als bijvoorbeeld een nieuwsbrief, uitnodiging of enquĂȘte.

Gericht, snel en voordelig

E-mailmarketing gaat verder en dieper dan ‘gewoon’ een mail sturen. Faceworks laat u graag zien welke mogelijkheden er zijn. Onze specialisten helpen u om e-mail, al dan niet geautomatiseerd, in te zetten als bijvoorbeeld een nieuwsbrief, uitnodiging of enquête.

 

Een hogere respons

Met onze tools kunt u precies bepalen wie uw e-mail ontvangt. U kunt de mail dus helemaal afstemmen op de ontvanger. U maakt niet alleen de aanhef op maat, maar zelfs het aanbod. Dankzij deze persoonlijke benadering krijgt u een hogere respons op uw mailing.

 

Meetbare resultaten

Natuurlijk wilt u weten of uw e-mail of digitale nieuwsbrief gelezen wordt. Met onze tools kunnen wij u laten zien wie de e-mail heeft ontvangen en hoe vaak deze is geopend. Ook ziet u of de ontvanger heeft doorgeklikt naar uw website. Op deze manier weet u precies wat wel en niet werkt én kunt u ervoor zorgen dat de volgende campagne nog effectiever is.

 

Tijd en kosten besparing

Kiest u voor e-mailmarketing, dan bespaart u tijd en kosten. De productie- en distributiekosten van een e-mailing zijn namelijk lager dan die van drukwerk. Bovendien gaat het een stuk sneller. U hoeft namelijk niet het hele drukwerkproces en verzendproces in te richten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de vormgeving van de e-mail of nieuwsbrief helemaal in uw huisstijl is.

 

Ook geschikt voor smartphone en tablet

Meer dan de helft van alle e-mails wordt geopend op een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet. Toch negeren nog veel ondernemers deze trend en optimaliseren zij hun e-mail niet voor mobiele apparaten. Een gemiste kans. Er zijn diverse mogelijkheden om uw e-mail of nieuwsbrief te optimaliseren voor de mobiele lezer. Onze specialisten zijn u hierbij graag van dienst.

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer