Oplossingen

Met jouw website wil je altijd en overal vindbaar zijn, zodat jouw website optimaal deel uitmaakt van het bedrijfsproces.

Webshop Leeff.com

Een webshop met een groot, origineel en verrassend aanbod woon producten. Een webshop voor iedere ruimte in huis en voor iedere gelegenheid een bijzondere collectie producten.

Webapplicaties, Webshop
 
 
naar website
 

De online conceptstore Leef.com is een webshop met een groot, origineel en verassend aanbod woon producten. Het showroom gevoel is belangrijk om de producten te bekijken in een oorspronkelijke setting. Voorbeelden hiervan zijn de secties favorieten en inspiratie.

 

Leeff Favorieten: een setting met het product en het product als los element. Op deze manier beleeft de bezoeker het product en kan de aankoop intentie worden bevorderd.

 

Inspiratie: een overzicht van een groep producten van een bepaald merk uit de shop. Het is een sfeer impressie en nodigt de bezoeker uit om door te klikken op de items.

 

Naast deze opties om producten extra onder de aandacht te brengen is er het shop gedeelte. Door een uitgebreide rubricering, zijn de producten makkelijk terug te vinden binnen de website en nodigt de weergave uit tot het bestellen van de producten. Het bestelsysteem is in overleg met Leeff custom gemaakt en draait op een door Faceworks ontwikkeld shop platform.

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer