Oplossingen

Met jouw website wil je altijd en overal vindbaar zijn, zodat jouw website optimaal deel uitmaakt van het bedrijfsproces.

Online recepten platform ‘De Smaak van’

Faceworks heeft voor De Knegt & Leeflang een online recepten platform ‘De Smaak van’ ontwikkeld waarin medewerkers van diverse bedrijven recepten met elkaar kunnen delen.

Webdesign, Webapplicaties
 
 
 

Faceworks heeft voor De Knegt & Leeflang een online recepten platform ‘De Smaak van’ ontwikkeld waarin medewerkers van diverse bedrijven recepten met elkaar kunnen delen. Deze recepten worden door de betrokken collega’s zelf opgevoerd binnen het platform. Zo deel je recepten met je collega’s en is het platform ideaal om kookinspiratie op te doen. Het platform bestaat naast de recepten uitwisselingsmogelijkheden o.a. uit een inspiratiepagina, sectie over voeding & lifestyle, een actualiteitenrubriek, hotspots en een gastenboek.  

 

Het interessante en handige aan het platform is dat men kan zien van wie het recept afkomstig is en hier kunnen de collega’s onderling een reactie op achterlaten. Zo kan je je collega’s bijvoorbeeld laten weten of je het recept ook hebt geprobeerd en hoe je deze vond smaken. Leuk toch? Er ontstaat op deze manier (zeker rond de feestdagen) een extra culinaire sfeer binnen de betrokken organisaties die op het platform zijn aangesloten. 

Home