Oplossingen

Met jouw website wil je altijd en overal vindbaar zijn, zodat jouw website optimaal deel uitmaakt van het bedrijfsproces.

CashbackXL

Klik door naar een webshop, shop online en ontvang cashback

Webdesign, Webapplicaties
 
 
naar website
 

De nieuwe website van CashbackXL is een grote verbetering t.a.v. de vorige versie waarmee het in 2014 lanceerde. CashbackXL is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste ‘cashback’ platforms in Nederland voor bijna alle online verkopen. De volledige gebruikersinterface is vernieuwd en daarmee het gebruikersgemak sterk verbeterd. Vanaf heden is Cashbackxl.nl ook voor de mobiele gebruiker een toegankelijke webtoepassing.

 

Opvallende verbeteringen zijn o.a.:

 • Zoeken en vinden
  Binnen CashbackXL is het zoeken naar jouw webwinkel sterk verbeterd. Het is direct duidelijk of de webwinkel meedoet en met welke hoeveelheid cashback wordt gerekend.

 • Browser extensie
  Voor desktop gebruikers van Google Chrome is het sinds heden mogelijk om een ‘browser extensie’ te installeren. Deze extensie laat direct weten of er op de shop waar je in zit te bladeren cashback van toepassing is. Zo hoeft men nooit mee te vergeten via CashbackXL te shoppen.

 • Indienen van een opgespaarde cashback
  Het verzoek tot uitbetaling van de opgespaarde cashback is sterk verbeterd. Zo kan men sneller en vaker het opgespaarde geld uit laten betalen.

 • Win-Win
  Een heel interessante uitbreiding is ‘Win-Win’. Hiermee kan je als gebruiker van CashbackXL je (sport)vereniging mee laten profiteren van je opgebouwde saldo. Op deze manier kun je er voor kiezen om extra te ondersteunen door bijvoorbeeld een deel van je opgebouwde cashback uit te laten keren aan één of meer van je geliefde verenigingen of stichtingen.

 

Over CashbackXL

CashbackXL is een website welke sinds 2014 op veel van je online aankopen geld terug geeft. Deelnemende webshops en hun bijhorende cashback acties zijn eenvoudig terug te vinden. Zelfs vergelijken tussen soortgelijke webshops wordt je binnen CashbackXL erg gemakkelijk gemaakt zodat je altijd verzekerd bent van de hoogste cashback. CashbackXL heeft zich sinds de oprichting elk jaar in gebruikersaantallen en cashback transacties weten te verdubbelen en mag zich inmiddels één van de grootste spelers in de sector noemen.

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer