Oplossingen

Met jouw website wil je altijd en overal vindbaar zijn, zodat jouw website optimaal deel uitmaakt van het bedrijfsproces.

Used Vehicle Applicatie - BMW Turkije

FW maakt: Gebruikte automobielen applicatie voor BMW Turkije. Met de nieuwe applicatie kan men gericht zoeken naar gebruikte BMW’s in de categorie BMW Premium Selection. Auto’s kunnen met elkaar vergeleken worden en op intuïtieve manier contact gemaakt worden met de dealer.

Webapplicaties
 
 
 

Voor BMW Turkije heeft Faceworks een webapplicatie ontwikkeld die het zoeken van gebruikte BMW's (dealer breed) mogelijk maakt binnen de website van BMW Turkije. De applicatie is gebasseerd op de applicatie welke BMW Nederland met succes de afgelopen jaren heeft geimplemtenteerd.

 

Met de nieuwe applicatie kan de bezoeker gericht zoeken naar gebruikte BMW’s op categorie BMW Premium Selection binnen het dealernetwerk van BMW Turkije. Auto’s kunnen met elkaar vergeleken worden en op intuïtieve manier contact gemaakt worden met de dealer. Zo bevorderd men de verkoop van de gebruikte BMW's binnen het dealer netwerk.

Home