FW maakt: Online recepten platform ‘De Smaak van’

Faceworks heeft voor De Knegt & Leeflang een online recepten platform ‘De Smaak van’ ontwikkeld waarin medewerkers van diverse bedrijven recepten met elkaar kunnen delen.

Faceworks heeft voor De Knegt & Leeflang een online recepten platform ‘De Smaak van’ ontwikkeld waarin medewerkers van diverse bedrijven recepten met elkaar kunnen delen. Deze recepten worden door de betrokken collega’s zelf opgevoerd binnen het platform. Zo deel je recepten met je collega’s en is het platform ideaal om kookinspiratie op te doen. Het platform bestaat naast de recepten uitwisselingsmogelijkheden o.a. uit een inspiratiepagina, sectie over voeding & lifestyle, een actualiteitenrubriek, hotspots en een gastenboek.  

Het interessante en handige aan het platform is dat men kan zien van wie het recept afkomstig is en hier kunnen de collega’s onderling een reactie op achterlaten. Zo kan je je collega’s bijvoorbeeld laten weten of je het recept ook hebt geprobeerd en hoe je deze vond smaken. Leuk toch? Er ontstaat op deze manier (zeker rond de feestdagen) een extra culinaire sfeer binnen de betrokken organisaties die op het platform zijn aangesloten. 


Over James.

De Knegt & Leeflang is specialist in de geschenkenbranche. Zo bieden zij o.a. kerstpakketten, relatiegeschenken, promotionele producten en het ‘James keuzeconcept’ aan. Met het James keuzeconcept worden organisaties in staat gesteld via online kanalen haar medewerkers zelfstandig één of meerdere geschenken uit te kiezen. Kwaliteit, originaliteit en een grenzeloze service staan hierbij vanzelfsprekende centraal.

Meer informatie over het recepten platform ‘De Smaak van’ van De Knegt & Leeflang? Neem vooral contact met ons op.

 

Neem contact op

 

 

UMC Utrecht 'De Smaak van'
 

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer