FW maakt: nieuwe website Gouda-onderneemt.nl

Faceworks heeft de website Gouda-onderneemt. nl mogen vernieuwen. Via de website kunnen Goudse ondernemers hun ondernemersbelangen met elkaar delen en informatie ophalen over de laatste ontwikkelingen in de regio.

Faceworks heeft de website Gouda-onderneemt.nl mogen vernieuwen. Via de website kunnen Goudse ondernemers hun ondernemersbelangen met elkaar delen en informatie ophalen over de laatste ontwikkelingen in de regio. De website is thematisch onderverdeeld, is zeer actief als het gaat om nieuws en agenda items en uiteraard kun je aanmelden voor lidmaatschap en/of de nieuwsbrief.


Over Gouda-onderneemt.nl

De bestaansgrond van Gouda Onderneemt is de behoefte aan samenwerking tussen een aantal partijen ten aanzien van de economie in Gouda. In Gouda Onderneemt worden de ondernemersbelangen van het Gouds bedrijfsleven gebundeld. Gouda Onderneemt is een vereniging met ondernemers als leden. In deze vereniging zijn daarnaast de belangen van ondernemers uit de horeca & detailhandel via de SOG en de ondernemers van de bedrijventerreinen via de VBG verankerd in de verenigingsstructuur. Gouda Onderneemt werkt samen met meerdere ondernemersclubs en andere partijen in Gouda. Onder andere via het Platform Economie wordt samengewerkt met ondernemersorganisatie VNO-NCW, de gemeente Gouda, het onderwijscluster en het zorgcluster in Gouda.


Meer informatie over de nieuwe website van Gouda-onderneemt.nl, of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op.

 

Neem contact op

 

 

website-goudaonderneemt.nl

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer