FW maakt: Dealerclash BMW Motorrad

Voor BMW Motorrad België heeft Faceworks een Dealerclash website mogen maken. Het concept is de strijd tussen 18 BMW Motorrad dealers om de meest bijzondere BMW R nineT Pure motorfiets te creëren.

Voor BMW Motorrad België heeft Faceworks een Dealerclash website mogen maken. Het concept is de strijd tussen 18 BMW Motorrad dealers om de meest bijzondere BMW R nineT Pure motorfiets te creëren. De teams die mee doen aan de wedstrijd kunnen al hun kennis, passie en creativiteit kwijt.

 

Op de speciaal ontworpen website zijn de deelnemende teams terug te vinden, het verhaal achter het concept en de voortgang van hun ontwerp. Ook wordt er op de website aangegeven hoe lang de BMW Motorrad dealers nog de tijd hebben om hun ontwerp af te krijgen. Daarnaast staat er een timeline op de website waarop de laatste updates van de BMW Motorrad dealers te zien zijn in een overzicht. Alle 18 deelnemende dealers hebben hun eigen pagina waarop het team en de voortgang te vinden is. De pagina’s worden bijgehouden door de BMW Motorrad dealers zelf.


Bekijk hier de BMW Motorrad Dealerclash website.


Meer informatie over de Dealerclash website van BMW Motorrad? Neem contact met ons op.

Neem contact op

 

 

BMW Motorrad Dealerclash website 

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer