Service en onderhoud

Faceworks biedt uiteenlopende oplossingen: van detachering van een specialist tot een aantrekkelijke service-overeenkomst.

Uiteenlopende mogelijkheden

Nergens verlopen de technologische ontwikkelingen zo snel als in de wereld van internet. Daarmee wilt u natuurlijk gelijke tred houden. Faceworks biedt daarom uiteenlopende oplossingen: van onze programmeurs die op locatie aan projecten werken tot een aantrekkelijke service-overeenkomst.

 

Op locatie

Soms zijn er weboplossingen die u liever exclusief in eigen huis ontwikkelt. Een tijdelijke inspanning waar u niet de manpower voor heeft. In principe kunt u voor alle werkzaamheden op het gebied van webontwikkeling - van grafisch en technisch tot management - hooggekwalificeerde specialisten van Faceworks inhuren. Periodiek of voor een bepaalde periode.

 

Service-overeenkomst

Faceworks biedt een bijzonder flexibele service-overeenkomst. Hiermee kunnen we elke vorm van onderhoud, service en doorontwikkeling voor u verzorgen. Het werkt heel eenvoudig: op basis van uw en onze ervaring koopt u een aantal uren per maand in. Tijdens de duur van de service-overeenkomst kunt u deze uren opnemen voor regulier onderhoud. Maar bijvoorbeeld ook bij capaciteitsproblemen of om uw website te scannen op eenheid van stijl. U bent niet verplicht elke maand uren op te nemen. U kunt ook sparen voor omvangrijkere werkzaamheden, technische updates en uitbreidingen.

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer