Contentcreatie en contentbeheer

Faceworks kan u helpen met contentstrategie, contentcreatie, contentbeheer, contentdistributie en community beheer.

Content begint met een goed plan

Welke content deelt u op welk moment met welke doelgroep en via welk medium? De mate waarin op dit vlak goede strategische keuzes worden gemaakt, bepaalt voor een groot deel het succes van uw nieuwe website of app.

 

Contentstrategie

Faceworks kan u helpen met het opstellen van een contentstrategie. Deze bevat antwoorden op de vragen wie u bent, hoe u gezien wilt worden en over welke onderwerpen u wilt communiceren. De belangrijkste stappen hierbij zijn:

  • uw doelen vaststellen;
  • uw doelgroepen bepalen;
  • uw boodschap benoemen;
  • de middelen kiezen die u gaat inzetten;
  • bepalen welke relevante content er moet komen.

Contentcreatie

Vanuit de contentstrategie kunnen wij content in vele vormen voor u creëren. Goede digitale content is in onze ogen informatief, past bij uw merk en wordt goed gevonden in Google. We geloven in een multimediale aanpak van content en stemmen de content af op het mediumtype. Zo zal content op een website een andere opbouw kennen dan op een app of social medium. Om de kwaliteit van content te garanderen werken we met ervaren tekstschrijvers met specifieke kennis.

 

Content plaatsen en beheren

Wij kunnen uw content plaatsen en beheren. Dit kunnen wij doen in het content management systeem (cms) van Faceworks of in een ander cms. Door u het contentbeheer uit handen te nemen, houdt u meer tijd over voor uw kerntaken. Ook handig als u zelf geen mankracht in huis heeft voor contentbeheer.

 

Content distributie

Content distributie houdt in dat wij content actief aanbieden aan specifieke bezoekers. Dit doen wij via social media, Google Adwords, digitale nieuwsbrieven en traditionele media uitingen. Door uw content af te stemmen op de doelgroep en deze op de juiste platformen te delen kan er hoge interactie ontstaan. Deze interactie zorgt er vervolgens weer voor dat uw content goed gaat presteren in Google.

 

Community beheer

Door Faceworks het community beheer te laten doen heeft u zelf weinig tot geen omkijken naar de social media kanalen waarop u bent aangesloten. Wij verzorgen hiervoor de content en het beheer. We houden uw aanwezigheid op social media levendig en actief. Dit doen we door activiteit te stimuleren, actieve gebruikers te waarderen, de link tussen de social media en uw website te onderhouden en publiek te werven. Uiteraard allemaal in nauw overleg met u.

 

Gereduceerd tarief

Bovenstaande diensten hoeft u niet als één geheel af te nemen. Wij kunnen iedere dienst ook los aan u leveren. In de meeste gevallen kan dit tegen gereduceerd tarief vanwege aard en regelmaat van het werk.

 

Home Wie we zijn Wat we doen Ons werk Beheer